Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

07-04-2020: Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε αποθήκες και οικία σε χωριά της Ηλείας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 7 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε αποθήκες και οικία σε χωριά της Ηλείας

Δράστες είναι τέσσερις ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις κλοπές, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε χωριά της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 37, 31, 30 και 23 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες από την 15/03/2020 έως την 25/03/2020 είχαν διαρρήξει μια οικία και δυο αποθήκες στο Τραγανό, στο Σκουροχώρι και στο Κολύρι Ηλείας, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει οικιακές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, μια φυσιγγιοθήκη και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ μέρος κλεμμένων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.