Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

11-02-2020: Δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφίες δύο ημεδαπών που ενέχονται σε υποθέσεις ληστειών σε βάρος καταστημάτων τυχερών παιγνίων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 11 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα ονόματα, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι ενέχονται σε υποθέσεις ληστειών σε βάρος καταστημάτων τυχερών παιγνίων (Σχετικό το από 27-01-2020 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της Ληστείας από κοινού και κατά μόνας, τελεσθείσες και σε απόπειρα, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και Βία κατά υπαλλήλου.

Πρόκειται για τους:

1) (επ) ΓΚΟΥΛΑΞΙΔΗ (ον) Γεώργιο του Ιωάννη και της Τατιάνας , γεν. 18-12-1979, στην Τυφλίδα Γεωργίας.

2) (επ) ΧΑΡΙΤΙΔΗ (ον) Παύλο του Λιόβα και της Ζωής , γεν. 03-07-1974, στο Αλαβέρντι Αρμενίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 30-04-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388320.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.