Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

03-02-2020: Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο δυο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβίαση του εθνικού τελωνιακού κώδικα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 3 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο δυο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβίαση του εθνικού τελωνιακού κώδικα

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης – λαθραίου καπνού

Συνελήφθησαν το Σάββατο (1 Φεβρουαρίου 2020) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, δυο ημεδαποί ηλικίας 46 και 57 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβίασης του εθνικού τελωνιακού κώδικα.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, προχθές πρωινές ώρες έπειτα από διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν:

α) Σε χώρους που χρησιμοποιούσε 46χρονος, κάνναβη ακατέργαστη βάρους 15,5 γραμμαρίων,

β) Στην κατοικία του 57χρονου, κάνναβη ακατέργαστη βάρους 36,2 γραμμαρίων και 46 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Οι ναρκωτικές ουσίες και ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκαν.