Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

03-01-2020: Συνελήφθησαν, δέκα (10) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 3 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν, δέκα (10) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (03.01.2020) πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δέκα (10) ημεδαποί ηλικίας από 30 έως 79 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σήμερα (3.01.2020) πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο .

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι 45χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος είχε επιτρέψει σε εννέα ημεδαπούς την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 12 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.