Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-12-2019: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι θεατρικές παραστάσεις, που διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, για τα παιδιά του αστυνομικού και του πολιτικού προσωπικού του Σώματος.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ο Τσάρος με τη μακριά γενειάδα», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη στο θέατρο «ΚΙΒΩΤΟΣ».

Ευχές στα παιδιά και τους γονείς απηύθυνε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης ο οποίος παρευρέθη στην παράσταση, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχο Μιχαήλ Λαδομένο.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ήμουν παιδί το ’21», σε κείμενο και σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ».

Ευχές στα παιδιά και τους γονείς απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς.

Σημειώνεται ότι οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και σε επίπεδο προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που τις παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.