Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

15-12-2019: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Ταύρου-Μοσχάτου, λόγω εκτέλεσης εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 16.12.2019 έως 20.12.2019, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Ταύρου-Μοσχάτου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής:

ΦΑΣΗ Α1

  • Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του υφιστάμενου κλάδου εξόδου της Νέας Λ. Ποσειδώνος προς την Λ. Κηφισού, μέγιστου μήκους 300,00 μ., στο τμήμα του μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και Λοκρίδος.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

ΦΑΣΗ Α2

  • Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του νέου κλάδου εξόδου της Νέας Λ. Ποσειδώνος, μέγιστου μήκους 300,00 μ., στο τμήμα του μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και Λοκρίδος.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.