Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-12-2019: Δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στην Ελληνική Αστυνομία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 13 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στην Ελληνική Αστυνομία από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Αντώνιος ΤΖΙΤΖΗΣ πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του με την Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κα. Δήμητρα ΤΣΙΑΡΔΑΚΛΗ, στο πλαίσιο της οποίας την ευχαρίστησε εκ μέρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη δωρεά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των παιδιών και αποσκοπώντας στην ασφάλειά τους, προσέφερε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τρία (3) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς οι ανάγκες άμεσης μεταφοράς ανηλίκων από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συνεχείς.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος ΤΣΟΥΛΦΑΣ και η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων, Αστυνόμος Α’ Σοφία ΚΟΥΣΙΔΟΥ.