Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

12-12-2019: Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Χανιά, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού για κλοπή

Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, και προσωπικά αντικείμενα των οποίων η συνολική χρηματική αξία ξεπερνά τις 9.000 ευρώ

Επιπλέον αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (12.12.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τέσσερις (4) υποθέσεις κλοπών εκ των οποίων τρείς (3) τετελεσμένες και μια (1) απόπειρα οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 20χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 16.02.2018 έως την 07.04.2018 είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.200 ευρώ.

Επιπλέον ο 20χρονος είχε αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.