Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

12-12-2019: Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Κατασχέθηκαν -3.030- πακέτα τσιγάρα και -43- συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 11-12-2019 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 18χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε στην πλατεία Τράιμπερ να έχει στην κατοχή του -160- πακέτα λαθραία τσιγάρα, -32- συσκευασίες λαθραίου καπνού και το χρηματικό ποσό των -68- ευρώ, τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Από την περαιτέρω έρευνα σε διαμέρισμα-αποθήκη και σε οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -2.870- πακέτα τσιγάρα και -11- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.