Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

18-11-2019: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στον Πειραιά Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 1 8 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στον Πειραιά

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί

Κατασχέθηκαν -1.930- πακέτα τσιγάρα και -687- συσκευασίες καπνού

Εξαρθρώθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, από το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στην περιοχή του Πειραιά.

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση, πρωινές ώρες της 17-11-2019 στον Πειραιά και στον Αγ. Ι. Ρέντη, πέντε (5) αλλοδαποί για σύσταση συμμορίας καθώς και για παράβαση του Εθνικού Τελωνιακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι δράστες αποθήκευαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη τις ποσότητες των τσιγάρων και από εκεί προμήθευαν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, με σκοπό να πουλήσουν σε παζάρι στον Πειραιά.

Από την έρευνα στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1.930- πακέτα τσιγάρα και -687- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.