Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-11-2019: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε επιχειρήσεις στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 16 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε επιχειρήσεις στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις αυτές, τρία (3) άτομα, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 3-11-2019 έως 12-11-2019, σε επιχειρήσεις σε περιοχές της δυτικής Λέσβου.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις αυτές, τρία (3) άτομα, ημεδαποί (74χρονος, 18χρονος και ανήλικος), οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 18χρονος και ο παραπάνω ανήλικος, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε τρία (3) μίνι μάρκετ και σε φούρνο, παραβιάζοντας εισόδους ή παράθυρα αυτών και αφαίρεσαν –κατά περίπτωση- χρηματικά ποσά, τσιγάρα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας -1.450- ευρώ περίπου.

Επίσης, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο 74χρονος συνέδραμε τους δύο προαναφερόμενους δράστες, μεταφέροντάς τους με όχημά, στους τόπους διάπραξης των κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής.