Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-11-2019: Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 16 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ διιημέρου περίπου, σε οικία 36χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν, χθες (15-11-2019) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι ανήλικοι, δρώντας από κοινού, μπήκαν στον χώρο στάθμευσης (γκαράζ) της οικίας του 36χρονου και αφαίρεσαν αγροτικά εργαλεία καθώς και ένα ποδήλατο, συνολικής αξίας -1.900- ευρώ περίπου.

Δικογραφία σχηματίσθηκε επίσης σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 39 και 41 ετών, γονέων των δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο ποδήλατο και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.