Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

21-10-2019: Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και πλαστογραφία Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων και πλαστογραφία

Συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις, πρωινές ώρες της 16-10-2019 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφία καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 8-10-2019 εντοπίστηκε στο Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Τουρκία, εντός του οποίου βρέθηκαν, έπειτα από έλεγχο, είκοσι -20- διαβατήρια διαφόρων χωρών, αμφιβόλου γνησιότητας.

Ακολούθως, το δέμα παραδόθηκε στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης το οποίο διενήργησε έρευνα για τον εντοπισμό του 36χρονου, ο οποίος φερόταν ως παραλήπτης.

Τελικά ο 36χρονος εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη. Επιπρόσθετα στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα ταξιδιωτικά έγγραφα, απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.