Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

10-10-2019: Συνελήφθησαν συνολικά (6) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 10 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν συνολικά (6) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, συνολικά έξι (6) ημεδαποί, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 37χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα ένας 37χρονος και ένας 28χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 25χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.