Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

27-07-2019: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Αθηναίων λόγω εκτέλεσης εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής υφιστάμενων φρεατίων οπτικών ινών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Λασκαρίδου και στο ύψος της συμβολής της με την οδό Πάγκα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ.Αλεξάνδρας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 28.07.2019 κατά τις ώρες 07.00΄έως 15.00΄ και στις 29.07.2019 κατά τις ώρες 03.00΄έως 06.00΄.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.