Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

23-07-2019: Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πάχης λόγω εκτέλεσης εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης μεταλλικών προβόλων , θα πραγματοποιηθεί πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δύο κλάδους του Α/Κ Πάχης, στο ύψος της χ/θ41,300 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στις 24-07-2019 κατά τις ώρες 22.00΄έως 06.00΄της επομένης με εναλλακτική ημερομηνία στις 25-07-2019 κατά τις ώρες 22.00΄έως 06.00΄της επομένης, ως εξής:

Φάση Α΄

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων του κλάδου εξόδου του Α/Κ Πάχης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων (η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς τον Α/Κ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο) θα διεξάγεται από τον Η/Κ Μεγάρων (περί τη Χ.Θ.38,700 Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Φάση Β΄

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων του κλάδου εισόδου του Α/Κ Πάχης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων (η είσοδος από τον Α/Κ προς τον αυτοκινητόδρομο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) ) θα διεξάγεται από τον Η/Κ Μεγάρων (περί τη Χ.Θ.38,700 Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.