Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

05-06-2019: Επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποδόμηση κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποδόμηση κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων

Συνελήφθησαν συνολικά (5) άτομα στην πλατεία των Εξαρχείων και κατασχέθηκαν (34) συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους (177,1) γραμμαρίων, έτοιμες για διάθεση –πώληση.

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, για την αποδόμηση οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή της Πλατείας Εξαρχείων.

Συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε (5) άτομα, από τα οποία τα τρία (αλλοδαποί) εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ τα άλλα δύο άτομα ( ημεδαποί) κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν (34) συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (177,1) γραμμαρίων, έτοιμες για διάθεση –πώληση.

Κατασχέθηκαν επίσης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (585) ευρώ και (5) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα (11) άτομα (επτά αλλοδαποί και τέσσερις ημεδαποί), τα οποία εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.