Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

26-05-2019: Συνελήφθη μέλος κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική επικράτεια Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη μέλος κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική επικράτεια

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου το οποίο βρίσκεται ήδη σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης

Στην αυτόφωρη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της Ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.

Πρόκειται για 49χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, αλλά 51χρονου αλλοδαπού συνεργού του που κρατείται ήδη σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης, σχηματίστηκε δικογραφία, για Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην ελληνική επικράτεια από γειτονική χώρα με ιδιωτικό λεωφορείο και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης , που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (25-05-2019),στην ευρύτερη περιοχή του Ντεπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (2) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 21 γραμμαρίων, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 49χρονος δρούσε κατ’εντολή και καθ΄υπόδειξη του προαναφερόμενου 51χρονου αλλοδαπού και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους.

Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.