Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

19-05-2019: Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 19 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής

Εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 15-5-2019 στο Λαγονήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με άγνωστο συνεργό τους που αναζητείται, κατά το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές οικιών, σε περιοχές των Μεσογείων Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι ανωτέρω εντόπιζαν οικίες, κυρίως στις περιοχές των Καλυβίων, του Κορωπίου και της Αναβύσσου και παραβιάζοντας τα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τ.Α. Κερατέας, εξιχνιάσθηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές Κορωπίου και Αναβύσσου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή.