Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

22-04-2019: Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα σε άτομα που τα διαθέτουν προς πώληση έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 22 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα σε άτομα που τα διαθέτουν προς πώληση έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατασχέθηκαν συνολικά (48.030) πακέτα τσιγάρων και (2.080) συσκευασίες καπνού

Άλλη μια περίπτωση διακίνησης παράνομων προϊόντων, τα οποία διατίθενται προς πώληση έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διερευνήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά συναφείς υποθέσεις.

Ειδικότερα, μετά τη σύλληψη την προηγούμενη Παρασκευή (19η Απρίλιου 2019), έξη (6) αλλοδαπών που μετέφεραν και διέθεταν καθημερινά προϊόντα παραεμπορίου έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, χθες (21-4-2019) το πρωί, συνελήφθη πλησίον του ίδιου Πανεπιστημίου 45χρονος αλλοδαπός.

Η σύλληψη του επετεύχθη μετά από πολυήμερη έρευνα για δράση αλλοδαπού, που εφοδίαζε συστηματικά με λαθραία καπνικά προϊόντα άτομα που δραστηριοποιούνται έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα, στο οποίο επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (2.560) πακέτα τσιγάρων, (20) συσκευασίες καπνού και (3) κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του δράστη στον Πειραιά και σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε στην περιοχή Α.Ι. Ρέντη, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (45.470) πακέτα τσιγάρων και (2.060) συσκευασίες καπνού
  • (2) Ι.Χ. φορτηγά και Δ.Χ ταξί
  • (2) κινητά τηλέφωνα και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.