Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

28-03-2019: Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο στη Λέσβο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μυτιλήνη, 28 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο στη Λέσβο

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός

Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 4.500 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και της Θερμής στη Λέσβο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη, ένας ημεδαπός, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 17χρονος δρώντας βραδινές ώρες, αφαίρεσε από αντλιοστάσιο δημοτικής επιχείρησης καλώδιο μήκους ενενήντα (90) μέτρων και από χώρο ξενοδοχείου μεταλλικές σωληνώσεις υδραυλικής εγκατάστασης, συνολικής αξίας -4.500- ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές ύψους -3.000- ευρώ.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, γονέα του δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.