Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

28-02-2019: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω εκτέλεσης εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής, περιοχής Δήμου Πειραιά, την 1-3-2019 κατά τις ώρες 00.01΄έως 05.00΄ , θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

  • Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Μοσχοπούλου έως τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της προς την Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος σε μέγιστο μήκος 400μ.
  • Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας στον κλάδο εξόδου της Λ. Κηφισού προς την Νέα Παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, σε μέγιστο μήκος 300μ.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της ακόλουθης διαδρομής: Λ. Κηφισού ρεύμα προς Γλυφάδα – κλάδος εξόδου Λ. Κηφισού προς Ν.Π.Λ. Ποσειδώνος/Σ.Ε.Φ – κλάδος εξόδου προς Σ.Ε.Φ – κυκλικός κόμβος λίμνης Σ.Ε.Φ – έξοδος προς Εθν. Μακαρίου – αριστερά Εθν. Μακαρίου προς Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.