Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

20-02-2019: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος εμπόρου οινοπνευματωδών ποτών στο Αίγιο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 20 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος εμπόρου οινοπνευματωδών ποτών στο Αίγιο

Οι δράστες απέσπασαν από τον επιχειρηματία (26.000) ευρώ για υποτιθέμενη εμπορία οινοπνευματωδών ποτών

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, υπόθεση απάτης σε βάρος εμπόρου οινοπνευματωδών ποτών στο Αίγιο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών ηλικίας 32, 33 και 29 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα οι δράστες, τον Ιούλιο του 2018, στο Αίγιο, προσέγγισαν υπάλληλο επιχείρησης και με το πρόσχημα της δυνατότητας μεσολάβησης για την αγορά οινοπνευματωδών ποτών σε οικονομική τιμή, έπεισαν τον ίδιο και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να τους καταβάλλει μετρητά (26.000) ευρώ, για την υποτιθέμενη αγορά, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι ο 32χρονος και ο 29χρονος έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για ληστείες, κλοπές και απάτες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.