Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

14-02-2019: Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Πτολεμαΐδα για υπεξαίρεση και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 14 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Πτολεμαΐδα για υπεξαίρεση και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, τρεις (3) ημεδαποί, εκ των οποίων ένας 44χρονος για υπεξαίρεση και δύο 45χρονοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βραδινές ώρες της (12-02-2019) οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, οι δύο 45χρονοι να μεταφέρουν με Δ.Χ.Φ . αυτοκίνητο, προς πώληση στη Θεσσαλονίκη, υλικά-σίδερα που μέρος αυτών είχαν υπεξαιρεθεί από παλαιό εργοστάσιο, ιδιοκτησίας του Δήμου Εορδαίας.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, τόσο τα προαναφερόμενα υλικά-σίδερα, όσο και άλλα που βρέθηκαν σε μάντρα ιδιοκτησίας του ενός 45χρονου (εκ των συλληφθέντων), είχαν υπεξαιρεθεί από τον 44χρονο, ο οποίος και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 13-02-2019.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο φορτηγό αυτοκίνητο και τη μάνδρα του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 βάνες μεγάλων διαστάσεων,
  • 2 σωλήνες βιομηχανικού τύπου και
  • 1 κατασκευή ¨τούμπο¨,

συνολικού βάρους τεσσάρων (4) τόνων και τριακοσίων εβδομήντα (370) κιλών.

Οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ τα κατασχεθέντα υλικά αποδόθηκαν στο Δήμο Εορδαίας.