Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

04-02-2019: Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 56χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 16-6-2017 στον Νέο Κόσμο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 56χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 16-6-2017 στον Νέο Κόσμο

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται δύο (2) συνεργοί του

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 56χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 16-6-2017 στον Νέο Κόσμο.

Ο 56χρονος είχε βρεθεί, βραδινές ώρες της 16-6-2017 , σε πεζόδρομο στην περιοχή του Νέου Κόσμου, θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, επετεύχθη η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας.

Δράστες είναι τρία (3) άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως πρόεκυψε από την έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές που είχαν από τη δραστηριοποίησή τους στη διακίνηση ναρκωτικών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.