Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

02-02-2019: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκη στην Ηλεία Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 2 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε οικίες και αποθήκη στην Ηλεία

Δράστες είναι δυο ημεδαποί άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πέντε κλοπές, που διαπράχθηκαν τα τελευταία περίπου δυο χρόνια σε χωριά της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 20 και 17 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες από το καλοκαίρι του 2017 έως τον Νοέμβριο του 2018 είχαν διαρρήξει τέσσερις οικίες και μια αποθήκη στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, στα Χανάκια και στο Πράσινο Ηλείας , από τις οποίες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, οικιακές συσκευές, αγροτικά μηχανήματα, εργαλεία και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εξιχνίασαν τις κλοπές και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δυο δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.