Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

25-01-2019: Εξιχνιάστηκαν άμεσα πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τριήμερο στο Βόλο Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λάρισα, 25 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν άμεσα πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τριήμερο στο Βόλο

Συνελήφθησαν ως δράστες δύο άτομα, κατηγορούμενα για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στο Βόλο.

Συνελήφθησαν, σήμερα (25-01-2019) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, δύο άτομα, ηλικίας 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δράστες το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της (23-01-2019) έως (25-01-2019) διέπραξαν συνολικά μία κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, καθώς και δύο απόπειρες κλοπής και δύο κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα, κατά τις οποίες αποκόμισαν χρηματικό ποσό.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και η προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.