Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-12-2018: Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για ανθρωποκτονία Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για ανθρωποκτονία

Συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες, δύο (2) αλλοδαποί, διωκόμενοι με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ειδικότερα:

  • Απογευματινές ώρες της 11-12-2018, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου, 53χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Αλβανίας, για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.
  • Πρωινές ώρες της 12-12-2018, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 52χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Αλβανίας, για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης και για παράνομη κατοχή όπλων.

Περαιτέρω ο ανωτέρω, κατά τη στιγμή της σύλληψης, επέδειξε πλαστό διαβατήριο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.