Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

07-11-2018: Συνελήφθησαν (3) άτομα στην περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή, διακίνηση, πώληση και αγορά ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 7 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί στην περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή, διακίνηση, πώληση και αγορά ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της Θήβας, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41, 38 & 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή, διακίνηση, πώληση και αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα προχθές (05-11-2018) το βράδυ, συνελήφθησαν αρχικά οι δύο 41χρονοι, διότι σε επικείμενο έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, απέρριψαν στο οδόστρωμα και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, τις είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από τον 38χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγη ώρα μετά στην περιοχή και ομοίως συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του 38χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου,
  • (2) αυτοσχέδιες νάιλον ισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης,
  • δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και
  • σύνεργα για την συσκευασία και κοπή της ηρωίνης (τμήματα νάιλον συσκευασιών και ψαλίδι).

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, με τον 38χρονο να έχει παραπεμφθεί προκειμένου να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή Θηβών.