Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

01-11-2018: Εξιχνιάσθηκαν (2) κλοπές – διαρρήξεις & απόπειρα κλοπής, από οικίες σε περιοχές της Φωκίδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 01 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκαν (2) κλοπές – διαρρήξεις & απόπειρα κλοπής, από οικίες σε περιοχές της Φωκίδας

Ταυτοποιήθηκαν (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, σχετικές ποινικές δικογραφίες

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών και μία υπόθεση απόπειρας κλοπής από οικίες, σε περιοχές της Φωκίδας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα ενός 26χρονου αλλοδαπού & ενός 34χρονου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, σχετικές ποινικές δικογραφίες.

Ειδικότερα όπως προέκυψε για τον 26χρονο, το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-09-2017 έως και 01-04-2018, είχε προβεί στη διάρρηξη δύο (2) οικιών, στην περιοχή Πυρά Φωκίδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας (1.020) ευρώ.

Τέλος, όπως προέκυψε για τον 34χρονο, τον περασμένο Αύγουστο στην περιοχή της Άμφισσας, είχε προβεί στην απόπειρα κλοπής οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από το εσωτερικό της οποίας δεν κατάφερε τελικά να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.