Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

29-10-2018: Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή από εμπορικό κατάστημα στη Χαλκίδα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία, 29 Οκτωβρίου 201 8

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή από εμπορικό κατάστημα στη Χαλκίδα

Επιπλέον συνελήφθη μία ημεδαπή για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Συνελήφθησαν, προχθές (27-10-2018) απογευματινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης & Ασφάλειας Χαλκίδας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή – διάρρηξη από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 26/27-10-2018, παραβίασαν παράθυρο της ανωτέρω επιχείρησης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( tablet ).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς συνελήφθη και μία 40χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρεθεί, της παραδόθηκε από τους κατηγορουμένους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.