Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

26-03-2018:Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην έδρα της Σχολής Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας

Τη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μενεξίδη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη.

Τους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Τζουβάνας, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό για τα τρέχοντα ζητήματα της εκπαίδευσης και παρουσία των εκπαιδευομένων Δοκίμων Αστυφυλάκων απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Στη συνέχεια κ. Τόσκας στην ομιλία του προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες, έδωσε οδηγίες και παραινέσεις για την περαιτέρω επαγγελματική τους σταδιοδρομία, τονίζοντας ότι η απόκτηση των γνώσεων εντός της Σχολής θα αποτελέσει για αυτούς πολύτιμο εφόδιο.

Επίσης τόνισε ότι οι ενέργειές τους πρέπει να εντάσσονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, έτσι ώστε να καταστούν ικανοί και άξιοι, από κάθε άποψη, να υπηρετήσουν τον πολίτη και την κοινωνία.