Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-03-2018: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών λόγω εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κλαδέματος-κοπής δένδρων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ των χ.θ. 26,000 και 29,000, σε μέγιστο πλάτος 2,00μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, την 14 και 15-03-2018 κατά τις ώρες 07.30΄ έως 16.30΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών κλαδέματος-κοπής δένδρων.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 2,50μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.