Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

31-12-2017: Συνελήφθησαν επτά άτομα στην Κάτω Αχαΐα για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 31 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν επτά άτομα στην Κάτω Αχαΐα για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου

Οι δράστες έπαιζαν «Μπαρμπούτι» σε κατάστημα της περιοχής

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, έξι ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 30 έως 52 ετών, καθώς και ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα της περιοχής, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη και έξι θαμώνες, οι οποίοι συμμετείχαν στο τυχερό παίγνιο, «Μπαρμπούτι».

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ζευγάρι ζάρια, ως μέσο τέλεσης του παράνομου τυχερού παιγνίου, ενώ σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν στους δράστες, βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 2.735 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.