Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

14-11-2017: Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για διαρρήξεις-κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για διαρρήξεις-κλοπές σταθμευμένων αυτοκινήτων

Εξιχνιάσθηκαν -22- περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις, απογευματινές ώρες της 7-11-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ακροπόλεως, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 35χρονος και ένας 27χρονος , για διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως συνέστησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών που ενέχονται σε επαναλαμβανόμενες διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες, από διμήνου και πλέον, μαζί με τέσσερις (4) συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συγκροτήσει συμμορία και νυχτερινές κυρίως ώρες, παραβίαζαν κλειδαριές ή έσπαγαν το παράθυρο οχημάτων, με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα, αντικείμενα αξίας και έγγραφα.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι δύο (22) περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στην περιοχή του Συντάγματος, στο Μοναστηράκι και στο Θησείο.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.