Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

12-10-2017: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης λόγω εκτέλεσης εργασιών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος στον κλάδο εξόδου του κόμβου Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, θα πραγματοποιηθεί στις 14-10-2017, κατά τις ώρες 23.00΄έως 08.00΄της επομένης, προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελευσίνα προς Λαμία.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή, τα οχήματα θα κινούνται προς Αεροδρόμιο και θα εξέρχονται στην έξοδο Ηρακλείου, όπου θα αναστρέφουν επανεισερχόμενα από τα διόδια Ηρακλείου προς Ελευσίνα, χωρίς την εκ νέου καταβολή αντιτίμου διοδίων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.