Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

14-06-2017: Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 14 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας

Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο (15-6-2017) το πρωί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, θα λειτουργούν οι εξής Αστυνομικές Υπηρεσίες :

Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, θα λειτουργεί στο Αγρίνιο, στην οδό Κυριαζή Αθανασίου.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου, θα λειτουργούν στο ίδιο κτίριο με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ιδρύεται Τμήμα Άμεσης Δράσης Αγρινίου, το οποίο θα έχει έδρα επίσης στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου Βόνιτσας και θα λειτουργεί στη Βόνιτσα, στην οδό Ιερομόναχου Ιακώβου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βλασίου, Αμφιλοχίας, Εμπεσού, Θέρμου, Κατούνας, παραμένουν χωρίς καμία μεταβολή.

Ο Σταθμός Τροχαίας Αμφιλοχίας θα υπάγεται πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και όχι στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, όπου υπαγόταν έως σήμερα, ενώ θα συνεχίσει να λειτουργεί στην Αμφιλοχία, στην οδό Τσιρογιάννη 100.

Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου θα ασκούνται πλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Σταθμού Μενιδίου από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.