Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

09-06-2017: Με το νέο οργανόγραμμά θα λειτουργήσει από αύριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 9 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το νέο οργανόγραμμά θα λειτουργήσει από αύριο η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας

Με το νέο οργανόγραμμά της θα λειτουργήσει από αύριο (10-6-2017) το πρωί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που επιχειρείται, με στόχο την αναβάθμιση της δομής και της λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Βασικός σκοπός είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, μέσω επαρκώς στελεχωμένων και άρτια εξοπλισμένων αστυνομικών Υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας, θα λειτουργούν οι εξής Αστυνομικές Υπηρεσίες :

Το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, θα λειτουργεί στο Μεσολόγγι, οδός Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού, αριθμός 11.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου, θα λειτουργούν στο ίδιο κτίριο με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας Ναυπάκτου, μετονομάζονται σε Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας και θα λειτουργούν στη Ναύπακτο, στη πάροδο Κοζώνη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου και θα λειτουργεί στον Αστακό, στην Κεντρική Πλατεία Αστακού.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού παραμένει χωρίς καμία μεταβολή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γαβαλούς θα λειτουργεί στη Γαβαλού, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αριθμός 10 και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την λειτουργία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με το νέο οργανόγραμμα.