Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

08-06-2017: Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στο Αιτωλικό και στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές στο Αιτωλικό και στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, έξι κλοπές, που διαπράχθηκαν στο Αιτωλικό και στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους έως και φέτος τον Μάρτιο, διέρρηξε πέντε οικίες στο Αιτωλικό, από όπου είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ περίπου.

Επιπλέον, ο 17χρονος, στις 5-3-2017 στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, είχε παραβιάσει το παράθυρο ενός αυτοκινήτου και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα ηχοσύστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 17χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.