Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

08-06-2017: Εορτασμός της ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορτασμός της ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το σκοπό αυτό, την (11-6-2017) στις 10:00 το πρωί, στην Πάτρα, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια θα αναγνωσθεί από Αξιωματικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις Αστυνομίας της περιφέρειας μας και ειδικότερα :

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στις 10:00 το πρωί, της 11-06-2017, στον Πύργο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στις 09:45 το πρωί, της 11-06-2017, στο Αγρίνιο, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας στις 10:30 το πρωί, της 11-06-2017, στο Μεσολόγγι, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, προσκαλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις Αρχές, το αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας .