Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

23-05-2017: Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη οικίας στην Ανδραβίδα Ηλείας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 23 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη οικίας στην Ανδραβίδα Ηλείας

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν σε οικία αλλοδαπών και κατασχέθηκαν

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, κλοπή σε οικία που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα στην Ανδραβίδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, σε βάρος τριών υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 37, 36 (άνδρες) και 35 (γυναίκα) ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι πριν από ένα μήνα, στην Ανδραβίδα, ο 37χρονος διέρρηξε οικία ομοεθνή του και αφαίρεσε από το εσωτερικό της έναν αποκωδικοποιητή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα χορτοκοπτικό και ρούχα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 36χρονου και της 35χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα κλοπιμαία, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον 37χρονο ομοεθνή τους.

Επιπλέον, κατά την έρευνα στην οικία των αλλοδαπών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεοράσεις, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δυο βενζινοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ ερευνάται αν αποτελούν προϊόντα κλοπής, τα υπόλοιπα αντικείμενα που κατασχέθηκαν.