Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

25-03-2017: Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Φλώρινας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κοζάνη, 25 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Φλώρινας

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, κλοπή που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2016 σε περιοχή της Φλώρινας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σε νομότυπη έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας και από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σε οικία του 40χρονου σε περιοχή της Πτολεμαΐδας βρέθηκε εξοπλισμός ιππασίας χρηματικής αξίας -3.000-ευρώ τον οποίο όπως προέκυψε ο 40χρονος τον Ιούλιο του 2016, είχε αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού. 

Τα κλοπιμαία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.