Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

25-02-2017: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας, στην Πλαζ της Πάτρας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων:

  • Προσωρινή μονοδρόμηση της παραλιακής οδού, που οδηγεί στην Πλαζ με κατεύθυνση κίνησης από την οδό Κανελλοπούλου προς την Πλαζ.
  • Προσωρινή μονοδρόμηση της νεοδιαμορφωμένης ανώνυμης οδού, που συνδέει την Πλαζ με την οδό Αθηνών και την Οδό Κανελλοπούλου, με κατεύθυνση οχημάτων από την Πλαζ προς την οδό Αθηνών.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα ΤΑΞΙ, τα δίκυκλα και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η είσοδος, διέλευση και στάθμευση των φορτηγών και των εκπαιδευτικών οχημάτων των σχολών οδηγών στο χώρο της Πλαζ.

Η στάθμευση των αυτοκινήτων, των οχημάτων ΑΜΕΑ και των δικύκλων θα γίνεται μόνο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης.

Το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.