Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

22-02-2017: Επίσκεψη της Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα το πρωί, η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κα Kate Smith, συνοδευόμενη από την Υποπρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας κα M . J . Morphy – Karatza, και από υπαλλήλους της Πρεσβείας, επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, υποδέχτηκε την Πρέσβη, με την οποία συζήτησαν για τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ.

Στο τέλος της επισκέψεως, ο Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ αντάλλαξε με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας κα Kate Smith συμβολικά αναμνηστικά δώρα.