Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

16-02-2017: Συνελήφθη υπήκοος Αιγύπτου για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη υπήκοος Αιγύπτου για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν συνολικά -13.356- πακέτα τσιγάρα και -803- συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 12-2-2017 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας υπήκοος Αιγύπτου, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, σε υπόγεια αποθήκη που διατηρούσε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -13.356- πακέτα τσιγάρων και -803- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Ο συλληφθείς, με τη με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.