Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-01-2017: Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε καταστήματα στην Πάτρα Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πάτρα, 13 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε καταστήματα στην Πάτρα

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 34χρονου δράστη

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, έξι κλοπές σε καταστήματα, στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης τον Σεπτέμβριο του έτους 2015 και από τον Μάρτιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του έτους 2016, διέπραξε έξι κλοπές σε καταστήματα, στην Πάτρα, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προϊόντα συνολικής αξίας 2500 ευρώ.

Ο 34χρονος είχε αναπτύξει συγκεκριμένη μεθοδολογία, δρώντας νυχτερινές ώρες και επιλέγοντας καταστήματα που διέθεταν γυάλινες πόρτες, τις οποίες παραβίαζε με αιχμηρό αντικείμενο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.