Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

10-09-2016:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών

Ολοκληρώθηκε σήμερα (10-09-2016) με επιτυχία, η διήμερη εκπαίδευση δύο (2) Ουκρανών αστυνομικών, σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις της στις Αχαρνές Αττικής.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επιμόρφωση των αστυνομικών , σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, προκειμένου να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες της πατρίδας τους, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Ελληνοουκρανικής συνεργασίας.

Στην επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (Ε.Κ.ΤΕ.Π.Ν.) και τη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων/Β’ Τμήμα, καθώς και έμπειροι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Την έναρξη του σεμιναρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Volodymyr Shkurov και o Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

Παρέστησαν επίσης ο A ’ Σύμβουλος της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Oleksandr Ostashevskyi, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Ιωάννης Χουζούρης, ο Υποδιοικητής της, Αστυνομικός Διευθυντής Χρυσόστομος Γάλλος και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων, επιδόθηκαν στους εκπαιδευομένους, από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Ιωάννη Χουζούρη πιστοποιητικά παρακολούθησης.