Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

26-05-2016: Ολοκληρώθηκε εξειδικευμένη εκπαίδευση για την ανίχνευση και ταυτοποίηση οχημάτων με πλαστογραφημένα στοιχεία κυκλοφορίας Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 26 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε εξειδικευμένη εκπαίδευση για την ανίχνευση και ταυτοποίηση οχημάτων με πλαστογραφημένα στοιχεία κυκλοφορίας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (26-05-2016) με επιτυχία η εκπαίδευση σαράντα οκτώ (48) αστυνομικών σε θέματα ανίχνευσης και ταυτοποίησης οχημάτων με πλαστογραφημένα στοιχεία κυκλοφορίας.

Η εκπαίδευση διήρκησε τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκε από 24 έως 26-05-2016, με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις αυτής στις Αχαρνές Αττικής, ενώ πραγματοποιήθηκε.

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στο οποίο συνέβαλαν ουσιαστικά τρεις (3) καταρτισμένοι καθηγητές – εκπαιδευτές της Γερμανικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, έγιναν εκτενής παρουσιάσεις αναφορικά με τη μεθοδολογία ταυτοποίησης αφαιρεθέντων οχημάτων, τους τρόπους παραβίασης - παρέμβασης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας αυτοκινήτων με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευομένων στα διόδια Αφιδνών.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων στην εκπαίδευση, o Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Χουζούρης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στους ξένους εκπαιδευτές.