Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

13-03-2016: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, με θέμα την ενίσχυση ικανοτήτων των αρχών επιβολής του νόμου στην αντιμετώπιση εγκλημάτων μίσους Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, με θέμα την ενίσχυση ικανοτήτων των αρχών επιβολής του νόμου στην αντιμετώπιση εγκλημάτων μίσους

Ολοκληρώθηκε χθες (12-03-2016) με επιτυχία η εκπαίδευση σαράντα πέντε (45) στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, σε θέματα σχετικά με την ενίσχυση των ικανοτήτων στην αντιμετώπιση εγκλημάτων μίσους, μέσω βιωματικής μάθησης.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια διήμερης διάρκειας (25/26-02-2016 και 11/12-03-2016), σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν επιμόρφωση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας , για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μίσους καθώς επίσης η αποκόμιση των απαραίτητων γνώσεων για να μπορέσουν να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές τους ανάγκες.

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτισμένοι εκπρόσωποι του Συνταγματικού Δικαίου και Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» κλήθηκαν να παρουσιάσουν τους τρόπους ενίσχυσης των ικανοτήτων στην αντιμετώπιση των εγκλημάτων βίας.

Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων τίμησε με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρυσόστομος Γάλλος, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.