Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου

09-10-2015: Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο Σχολείο Επιμόρφωσης των νεοπροαχθέντων Αστυνομικών Διευθυντών Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο Σχολείο Επιμόρφωσης των νεοπροαχθέντων Αστυνομικών Διευθυντών

Ολοκληρώθηκε σήμερα (09-10-2015) η Α΄ Εκπαιδευτική Σειρά του Σχολείου Επιμόρφωσης των νεοπροαχθέντων Αστυνομικών Διευθυντών, έτους 2015, που πραγματοποιήθηκε το πενθήμερο από 05-10-2015 έως 09-10-2015, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές), με τη συμμετοχή είκοσι δύο (22) Αστυνομικών Διευθυντών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι Αστυνομικοί Διευθυντές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονος τρόπος διοίκησης (management), ηγεσία, οργάνωση – λειτουργία Υπηρεσιών και τεχνικές επικοινωνίας ( media training ), που θα τους βοηθήσουν να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.

Στην τελετή έναρξης και λήξης του σεμιναρίου παρέστη ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο οποίος σε ομιλία του προς τους Αστυνομικούς Διευθυντές, έδωσε εντολές και οδηγίες για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

O Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεπικουρούμενος από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Κατσάρα, επέδωσε στους αποφοιτήσαντες Αστυνομικούς Διευθυντές τα πιστοποιητικά σπουδών, παρουσία του Διοικητή της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχου Λάμπρου Κατσίφα, του Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Χουζούρη και άλλων Αξιωματικών της Σχολής.